dilluns, 8 de setembre del 2008

TORNADA


Un altre cop tornada a la normalitat, desprès d’unes curtes vacances d’estiu tornar a la feina i a l’existència normal, una tornada postvacacional sense cap tipus d’estat depressiu ni síndromes postvacionals, exclusivament una normal i esperada tornada a la normalitat.

Amb un ordinador nou per defunció per vellesa del antic portàtil i amb 10 kilos menys que fa dos mesos per desig de tornar al pes ideal que tenia abans de deixar de fumar. Les novetats de la nova temporada, petits canvis per fer “que tot te que canviar perquè res canvií”, tal com es deia al Gatopardo.

La lectura de “Leviatan” un dels primers llibres escrits per Paul Auster fa mes suau la tornada a la normalitat. Una tornada en la que tinc previst a curt termini i dins d’aquest mateix any diversos viatges al continent americà, tant per feina com a nivell particular.

Unes noves eleccions a USA on es presenten el liberalisme front al conservadorisme religiós mes radical, una nova lliga de futbol on el Barça ens farà patir com sempre, la situació política catalana i el seu mal encaix dins Espanya, el laïcisme front l’església catòlica espanyola i la dualitat en tots els aspectes de la vida que fa que el liberalisme impregni d’estil demòcrata tots els aspectes de la nostra vida.

La pèrdua dels 10 kilos ha fet que la darrera analítica em surti perfecta, ni rastre de colesterol, de triglicèrids, ni de àcid úric, no recordo haver tingut mai una analítica totalment neta, a punt de fer els cinquanta anys i amb els anàlisis de sang millor que mai, una bona manera de començar el nou any postvacional, quedant-me encara la meitat de les vacances per fer la tornada a la feina no pot haver estat més agradable.

4 comentaris:

panterablanca ha dit...

Doncs mira, felicitats per tot! I per cert, com ho has fet per perdre 10 kilets?
Petons selvàtics.

garmir ha dit...

Hola Civisliberum:
Tens molta sort de no tenir sindrome post-vacacional, i..... de no tenir por a els anàlisis de sang, em fan pànic.
Celebro que estiguis bé de salut, la renovació del PC, i que tinguis previstos viatges, tens un magnific blog i set´veu molt bona persona.

civisliberum ha dit...

Pantera, dons un regim estricte.

civisliberum ha dit...

Garmir
Moltes gracies per el que dius. Et segueixo cada dia, tant des de la feina com a casa. Ets una persona molt sincera i aixo es veu al teu blog.