dijous, 11 de febrer del 2010

ANY D'ELECCIONS


acentmetresducentredumonde a Perpinya

En el cas d’en Laporta que deixarà la Presidència del Barça es te que reconèixer que ha fet una obra de govern molt bona, el millor Barça de l’historia. Es ell que va triar i aguantar a en Frank Rijkaard, va ser ell qui va posar a en Guardiola davant les critiques de tothom (es interessant el que deien molts al nomenar en Guardiola com entrenador i el que diuen ara). El problema es que es una persona histriònica i totalment desenfrenada, el típic president de football que te amb una mala educació de tipus mitja dins de la colla de presidents de football, però que amb ell el persegueixen mes i comanda un club mes gran.

Confio per altra banda que no tingui sort a les eleccions al Parlament, si be un personatge d’aquest tipus no desentona en el mon del football i si l’equip treu bons resultats no esta gens malament, un polític tendria que ser quelcom mes seriós. Certes sortides de to que son passables en el mon del football, no ho serien en el mon de la política, on se suposa una certa seriositat, al menys de cara a la galeria. Però mai se sap, a Itàlia un personatge com Berlusconi, amb orígens futbolístics (i diuen que també mafiosos) campa en el mon polític i arrasa. A la Comunitat de Madrid, la Esperanza Aguirre, personatge fora de to, amb llenguatge obscè i molta mala educació (dir hijoputa, por el coño, menjar xiclet en públic,...), també arrasa, per no parlar de liders mundials com va ser en Boris Yelsin, es en Chavez i d’altres. Si a la TV triomfen els programes mes cutres i de mes mal gust amb els personatges de tipus mes freaky, al mon polític li pot anar darrera, es el que agrada a la gent.

Esperem no sigui així.

6 comentaris:

´´ ha dit...

Leo que Nebrera quiere hacer una coalición con Carretero y Laporta, en la politica hay mucho ruido y eso hace que personajes ruidosos consideren que pueden tener un lugar , el problema es encontrar quien los financia.

´´ ha dit...

vaya hay desmentido de Nebrera.

civisliberum ha dit...

Si parece que en este caso lo importante es salir en los medios, el resto da igual.

Montse ha dit...

Hola Civilsberum, m'agrada el teu post, però últimament miro i assisteixo indignada, a les representacions que fan els nostres polítics, és que no hi ha per on agafar.los, estan muntant un espectacle lamentable per els temps en els que estem vivint ara mateix. Tens raó al final ells també aniràn als programes cutres a fer política. Aquest és el nivell que hi ha.

civisliberum ha dit...

Si Montse, cada cop el nivell dels politics, com de tota la societat es mes baix. Unicament mirar els programes que fan per TV i comparar-los amb els de fa uns anys, cada cop pitjor. El mateix amb els politics i comparar-los amb els de fa uns anys, cada cop pitjor.

garmir ha dit...

Laporta és convergent, sempre ha estat a l'orbita d'ells , per això no entenc massa la seva candidatura, a més ara no té el suport dels Echevarria Puig la familia de la seva ex-dona, grans empresaris peró de la linia dura espanyolista, que curiosament son en el seu dia del Elefant Blau els impulsors de la carrera del que hagués pogut ser només un advocat més, també no sé si té el suport dels power point boys and girls que van fer molts diners amb la venda de CLUSTER CONSULTING a DIAMOND una multinacional TIC origen de les fortunes .com que doanren suport a la candidatura Laporta al 2003.