dimarts, 20 de gener del 2009

BUFONS I MALVATS


El pitjor President de la història d'USA mirant per llargavistes tapats (ja expresident)

Com a tantes d’altres reminiscències del passat, tota societat, fins hi tot les mes actuals necessiten els seus personatges mes o menys grotescos per poder-los criticar, fer mofa o simplement per odiar-los.

El que en un passat eren els nans i d’altres personatges que voltaven per les perifèries del poder establert i que fins hi tot molt d’ells disposaven d’unes prerrogatives que els feia ser força influents en la seva societat, avui en dia aquets essers s’han adaptat a les noves circumstancies. Ja no es políticament correcte el fer mofa de les tares físiques de la gent, però el que si es possible es fer burla de les actituds dels bufons actuals, encara que d’aspecte siguin d’allò mes normal.

Un altra variació d’aquets bufons actuals, es que la majoria d’ells son politics que amb les seves desafortunades actuacions es converteixen per mèrits propis en dianes on el poble pot fer mofa. Fa anys recordo al Ministre d’Assumptes Exteriors del govern de Felipe González, en Fernando Morán, personatge de múltiples acudits de la època, que segons deien les seves posades de peus a la galleta varen fer historia al Palau de Santa Cruz.

En el govern d’Aznar, la Ministra de Cultura, Esperanza Aguirre era famosa precisament per la seva falta de cultura, ja que entre altres coses confonia el Premi Nobel Saramago amb una inexistent pintora anomenada Sara Mago. També va ser famosa per el seguiment burleta que li feia el reporter de Caiga Quien Caiga, Pablo Carbonell que aludia a la famosa halitosis de l’actual Presidenta de Madrid en les seves entrevistes al carrer.

En tornar els socialistes varen fer el fixatge d’en Joan Clos, ex batlle de Barcelona, que amb el jurament del seu càrrec ja es va equivocar de Ministeri.

A Catalunya mateix, tampoc ens falten bufons, la parella Joan Saura e Imma Mayol, es famosa per portar el seu pijo-progressisme o el seu bio-pijisme a la màxima expressió. Essent el marit un Conseller d’Interior nefast, una mena d’anticonseller d’interior i la seva dona l’autentica pijopogre que en el seu càrrec de l’ajuntament gasta cents de mils d’euros en arbres de Nadal metàl•lics que teòricament s’il•luminen en pedalar amb una bicicleta del bicing.

De totes maneres, qualsevol bufó, per molt ruc que sigui sempre serà molt mes recomanable que els malvats majors del regne. Avui amb unes fotografies de la dirigent del PP Soraya Sáenz de Santamaría, em pogut escoltar als més menyspreables, el director de El Mundo ha dit que "a lo femme fatale" assegurant que la imatge "demuestra que las fantasías, las aspiraciones de muchas mujeres, son distintas a las de la mayoría de los varones", es a dir, dient clarament que les dones son totalment inferiors als homes, cosa que imagino farà que des de avui cap mes dona que no es consideri inferior als homes compri el seu diari.

Molt pitjor han estat els altres malvats, en Jimenez Losantos deia a la seva radio que "las señoras normales no se hacen esas fotos y las publican en la prensa". Però el mes menyspreable de tots ha estat Alejo Vidal-Quadras, alies Dràcula, que en una emissora de TV mig pirata ha dit que "alguien podría decir que está impostando a alguna profesional de ese oficio más antiguo de la humanidad", es a dir, li ha dit clarament que es una puta.

Tot això per unes fotos amb un vestit de nit, no especialment sexy ni eròtic, però ja se sap, certs personatges disposen d’un nivell mental totalment degradat.

18 comentaris:

hugo solo ha dit...

Todo esta en las escrituras eric carmen agente de la cia y cantante lo anuncia en su cancion all by my self

http://es.youtube.com/watch?v=D3j_fdSpkmE

dice claramente --obama-- en plan subliminal millones no han asociado esto creo que puedo equivocarme esto no es nuevo pablo motos tenia un programa en donde escaneaban las canciones con los equipos del servicio secreto español pero es posiblemente que esta se le haya pasado y obama un agente al estilo de bill cosby en yo soy espia y que mejor que un agente secreto para enfrentarse al temible putin ex agente secreto del kgb.

civisliberum ha dit...

lo tendre en cuenta hugo

´´ ha dit...

La chica esta del PP se hace fotos que salen en publico , mientras en el partido se dedican a espiarse unos a otros , los debe tener desconcertados .

Este tipo de derecha siempre encuentra ofensivo cosas como el sexo , el cuerpo , la libertad ....

civisliberum ha dit...

Si francis, parece como si sus hijos naciesen por interseción del espiritu santo.

hugo solo ha dit...

Es la derecha catolica muy catolica por decreto divino la copula es casi una tortura con la parienta pose misionero asi los hijos nacen enrielados.

civisliberum ha dit...

Hugo, recuerda lo de "sin pecado concebido". Sobran mas palabras.

Montse ha dit...

Passo per saludar-te, mo tinc més temps per a mi ni per vosaltres, però us tinc en el meu cap. Una abraçada.

civisliberum ha dit...

Una abraçada Montse.

garmir ha dit...

Hola Civisliberum:
Te deseo que pases un feliz fin de semana.
Edmundo.

garmir ha dit...

Hola Civisliberum:
Gràcies per seguir-me, jo també et segueixo.
La Maria molt bona persona també et segueix.
Edmón.

´´ ha dit...

Mañana hay la presentación del libro de Isabel Nuñez , yo estare .

hugo solo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
hugo solo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
hugo solo ha dit...

A la tercera va la vencida

Sr Civis ud no podria decirle a la colega bloguera Zbelnu que Mary Poppings es Mary Poppins a no ser que sea publicidad subliminal para ING Direct al no publicarme comentarios ni abrirlos pues a veces le envio alguna leve correccion por terceros blogueros ya que siendo muy visitada y leida quedaria mal que por este error la maravillosa Mary Poppins sea llamada por la nuevas generaciones de esta manera casi mejor cambiarle el nombre por el de Rary Poppings una cosa son las equivocaciones por asunto de rapidez en los comentarios como en este caso el mio que van tres pero siempre es bueno que alguien se de cuenta de esto en el texto principal.

civisliberum ha dit...

Hola francis,
Al final no pude asistir a la presentación, pero de buen seguro que leere el libro.

civisliberum ha dit...

Hola Garmir,
Gracies per fer de mitjancer de la Maria.

civisliberum ha dit...

Siempre es a la tercera hugo.
En cuanto a Zbelnu, mejor que se lo digas psonlmte.
Grcias por leerme.

hugo solo ha dit...

Estoy censurado.