dijous, 28 d’octubre del 2010

CASPOSOS


Perpinya

Aquesta darrera setmana diversos personatges del tipus mes ranci i ultra de l’entorn de la caverna mesetaria ens han distret de l’avorriment. Certes declaracions fora de to i de lloc han donat la volta al país, el facherio mentrestant en lloc d’indignar-se els hi ha fet costat i aplaudit les ocurrències prenent-les com un gest de genialitat.

Primer va ser l’alcalde del PP de Valladolid, un tal Javier León de la Riva, que va dir que al veure “la cara y los morritos” de la Ministra de Sanitat Leire Pajin “piensa en lo mismo”, o sigui en masturbar-se o en que li facin una fel•lació. Personatge masclista i grotesc, d’aquells que pensen que totes les dones son unes putes tret de la seva mare. El pitjor es que el seu cap de partit , en Rajoy no la desautoritzat i no es el primer cop que te opinions similars de les dones.

Després va ser en Sánchez Dragó, el típic carcamal, també masclista i de tipus reaccionari, que en un llibre fet amb el també “genial” Albert Boadella s’orgulli d’haver anat al llit ja fa anys amb dues nenes japoneses i que o explica ara perquè el delicte de pederastia ja ha prescrit i mes a mes els hi diu que eren unas "zorritas". Com en el cas anterior, la Presidenta pepera de Madrid, la Esperanza Aguirre li ha fet costat, proclamant que el fet es com literatura. No entenc que la violació de menors (anar al llit amb menors es considera violació) i la pederàstia puguin ser literatura, però venint d’una persona poc amiga dels llibres es comprensible. Mentrestant els dos “genials “, Albert Boadella i Sánchez Drago, continuaran vivint a costa dels madrilenys i gaudint dels plaers carnals.

Per acabar la tropa, el pseudoescriptor Arturo Pérez Reverte, que ha dit que l’ex-ministre Moratinos 'se fue como un perfecto mierda''Vi llorar a Moratinos. Ni para irse tuvo huevos' i d’altres insults. Tot perquè l’exministre es va emocionar amb les mostres d’estimació dels seus companys del parlament. També per aquest personatge un home que s’emocioni o plori es basura. El que es te que fer per sortir als diaris. Tots els líders parlamentaris han fet costat al exministre, clar esta del PP on Soraya Sáenz de Santamaría, ha dit que "respeta la libertad de opinión”.

7 comentaris:

lamarée ha dit...

Casposos no sé si es la palabra adecuada. He estado recientemente en el norte de África y la visión que he tenido desde ahí es la de estafadores. Estafan, de manera muy voluntaria, a los que no comulgamos con sendos reinos anclados en la pura edad media y no separados por un foso, aunque sea estrecho, sino por una tenue cortina de vapor de agua, que se disipa cuando convenga.

panterablanca ha dit...

En aquest món en el que ens ha tocat viure hi ha una cosa que falta en grans quantitats, i que queda molt palesa en el teu post, no perquè tu no en facis servir, sino pel que ens contes. I aquesta cosa que tanta falta fa al món es diu respecte. Els uns perquè no en tenen a les dones, i encara menys a les nenes (l'alcalde de Valladolid i Sánchez Dragó), i l'altre per creure que tenir quantitats astronònmiques de testosterona mal dirigida és molt millor que ser una persona sensible, indiferentment del sexe al que es pertany. Llàstima em fan, ells i tots els que els donen suport en les seves declaracions tan deshonroses.
Petons felins.

Unknown ha dit...

Déu n'hi do! Hi ha polítics que han esborrat del seu cervell paraules com respecte, ètica, educació,...

civisliberum ha dit...

Questa, no se si estafan. Todos sus seguidores saben de que pie cojean. Solo que cada vez cojean más.

civisliberum ha dit...

Si pantera, el respecte per certa gent no existeix.

civisliberum ha dit...

Si Nuria la educació es basica.

lamarée ha dit...

La verdad es que vine impresionada. Ver Europa desde allí, con la francofonía haciendo grandes esfuerzos para mantenerse en un estado de casi letargo, con una españolización aparente como horizonte máximo, y en un entorno medieval me dejó exhausta. El núcleo "duro" europeo, y el adjetivo es lo más opuesto a la realidad vista desde allí, está muy cerca, demasiado, de aquello, para que no pasen cosas. Vivimos en un burbuja.